Fierbem pieptul de pui in apa cu sare si cateva boabe de piper. Luam spuma de cateva ori cand incepe sa fiarba, iar apoi punem frunza de dafin, ca sa ii dea putina aroma. Lasam sa fiarba la foc potrivit aproximativ 30 - 40 de minute, apoi aruncam apa si lasam carnea sa se raceasca.
Intre timp desfacem fiecare tulpina de telina, o spalam bine si apoi o tocam. Tocam marunt si ceapa si pregatim sosul. In vasul in care vom face salata punem maioneza, zeama de lamaie, sare, piper si tarhon si le amestecam bine. Adaugam telina, ceapa, alunele si pieptul de pui tocat cubulete si omogenizam bine. Puteti adauga mai multa zeama de lamaie daca vi se pare necesar. Cand adaugati sare trebuie tinut cont daca alunele pe care le folositi sunt sarate sau nu, si cat de sarata e maioneza.
O salata foarte aromata si usor de facut!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSunt niste gogosele braziliene mici cu alcool( cu cachaça,eu am folosit esenta de rom,ptr copii , inmuiate in sos de...
Beijos de MulataReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii