Carnea de pui se bate bine si se trece prin ou si pesmet de doua ori. Se prajesc in ulei. (Alternativa e sa se fiarba pieptul de pui in apa cu sare, dupa care se lasa la racit si se taie fasii - eu am preferat prima varianta cu snitele crocante).
Rosiile, castravetii, maslinele, tulpina de telina se taie feliute. Morcovii se taie bastonase, snitelele se taie feliute.
Se amesteca toate, se condimenteaza cu sare, ulei, otet si se aseaza in farfurie. Se rade un pic de cascaval deasupra. Eu am pregatit si a doua varianta cu un dressing facut cu iaurt si maioneza, amandoua sunt delicioase si perfecte pentru un pranz de vara racoros si gustos.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorOare e cineva care nu a mancat macaroane/paste cu tot felul de tocanite cu carne? Eu zic ca nu sau cel putin nu cei din...
Snitele de vitel in sos de ceapaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii