Cantitatile nu vi le pot spune fiindca acest aluat a fost un rest de la un blat de pizza. Si fiindca mi-a ramas m-am gandit sa fac cateva spirale.
Deci: se framanta un aluat obisnuit din ingredientele de mai sus, se lasa la crescut apoi se portioneaza si se formeaza fitile care se impletesc. Dupa ce spiralele au crescut se pun la prajit in baie de ulei.
Se servesc pudrate cu zahar farin
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii