Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina. o vanata o feliem pe lungime, o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final. Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care adaugam legumele taiate: vanata, ardelul iute si ardelul kapia.
Calim legumele pana se inmoaie usor, iar apoi adaugam rosile blenduite si plicul de maggi Ideea Zilei Penne Arrabbiata ce a fost dizolvat in 150 ml apa. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii pret de 10 minute, separat intr-o oala mare punem spaghetele Barilla la fiert conform instructiunilor de pe cutie.
Cand pastele sunt fierte se amesteca cu sosul picant de vinete pana la omogenizare.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaDupă cum știți deja mulți dintre voi, nu prea sunt prietenă cu borșul sau acreala, dar asta nu mă împiedică să...
Ciorba/supa din carne de iedReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii