punem pastele la fiert intr-un vas cu apa cu sare in care picuram cativa stropi de ulei sa nu se lipeasca pastele si sunt mai gustoase asa
-curatam ceapa si usturoiul, apoi le taiem marunt
-taiam cubulete ardeiul, ciupercile,baconul
-taiem feliute maslinele (e bine sa alegem din start masline feliate sa nu mai pierdem timp)
-incingem uleiul de masline in tigaie in care calim ceapa si usturoiul
-adaugam baconul,ciupercile,ardeiul, maslinele, patrunjelul, rosia si calim 3 minute, apoi punem sare, piper dupa gust.
-pastele fierte le strecuram, le clatim cu apa rece si le punem intr-o forma de yena sau in forma unde dorim sa facem pastele unsa cu unt
-deasupra se rastoarna amestecul calit usor
-batem oaule si le punem peste paste
-acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptorul preancalzit 15 minute
Inspiratia a venit de aici.
Salata cu piept de pui, ciuperci si maionezaNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mere
Comentarii