Spalam bucatile de carne, le condimentam cu sare, piper si cimbru. Le asezam intr-o tava in care am pus cateva linguri cu ulei, turnam 200 ml apa si introducem in cuptorul preincalzit.
Stropim din cand in cand friptura cu sosul format, mai completam cu apa calda daca este cazul. Lasam la cuptor pana este frumos rumenita si bine patrunsa.
Pastele se fierb in apa cu putina sare si 2 linguri ulei masline, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se pun in strecuratoare si se trec prin jet de apa rece, apoi se lasa la scurs.
Calim cateii de usturoi in 2 linguri cu ulei, la foc mic, pana se auresc putin, adaugam sucul de rosii sau cubuletele de rosii si condimentele si dam cateva clocote bune. Potrivim gustul de sare si piper si mai lasam putin pe foc. Zdrobim usturoiul cu furculita sau il indepartam de tot din sos, cum doreste fiecare. Daca folosim cuburi de rosii in suc le pasam dupa fierbere.
Servim pastele cu sos aromat, alaturi de friptura gustoasa de vitel.
Sa aveti pofta!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSunt cele mai bune sarmale ever....
Sarmale cu ciuperci de postEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii