Se toaca ceapa marun se pune la calit, razuiti morcovul si il adaugati peste ceapa, apoi tocati gogosarii si ii puneti la calit, adaugati ulterior carnea tocata si o caliti putin, adaugati sucul de rosii. Acoperiti tigaia si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 45 min (amestecand din cand in cand ca sa nu se afume).
Adaugati apoi cateii de usturoi tocati, patrunjelul tocat marunt si o parte din parmezan si lasati sa fiarba pentru inca 15 minute, de data asta fara capac si amestecand din cand in cand.
Intre timp fierbeti pastele.
Cand pastele sunt fierte le asezati pe farfurie, adaugati sosul obtinut si presarati parmezan.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorReteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii