- tocam varza subtire si o punem la fiert timp de 10 minute intr-o oala cu apa cit sa o acopere cu 1 cm si adaugam un praf de sare
- intr-o cratita cu fundul kmai gros (buna pentru risotto) punem unt cit o nuca impreuna cu ceapa tocata, adaugam orezul si lasam sa se amestece biune cu untul si ceapa amestecind mereu. Focul nu trebuie sa fie prea puternic.
- adaugam peste orezul care a devenit aproape transparent varza fiarta timp de 10 minute, amestecam bine si apoi adaugam cu polonicul apa in care a fiert varza amestecind mereu si abia cind apa scade mai adaugam alta. Continuam pina cind orezul este fiert al dente.
Cind este gata orezul tragem cratita de pe foc si adaugam restul de unt (cit o nuca), si 1-2 linguri de parmezan ras, amestecam bine si lasam citeva minute sa se racoreasca inainte sa il servim.
Adaugati putin piper macinat proaspat daca doriti peste risotto.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta de azi se preparata foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Am ales cea mai buna carne atunci cand...
Pastrama de porc la cuptorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii