Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional. (la 4 linguri cuscus cam 300 ml apa fiarta). Se acopera si se lasa asa pana se umfla (cam 20 minute). Intre timp se curata de seminte si filamente albe ardelul rosu. Morcovul se da pe razatoarea mica. Rosii se pun in apa fiarta un minut si apoi se decojesc de coaja. Rosii, castravetele si ardelul rosu se taie cubulete marunte. Apoi se amesteca toate cu cuscusul umflat. Se potriveste gustul de sare apoi se adauga uleiul, sucul de lamaie si frunzele de patrunjel tocate marunt. Se amesteca bine si se umplecu aceasta salata ardeiul galben taiat in doua (se pastreaza codita).
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunCea mai buna friptura ever! O combinatie de vis, o nebunie de gusturi! Chiar te lingi pe degete!
Cotlete de berbecut cu sos de menta• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii