Pui cu Cola

Complexitate
redusa
Pui cu Cola

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • o sticla de 1l si jumatate de cola
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

In cele doua linguri de ulei tragem ceapa sa se caramelizeze putin. O scoatem intr-o farfurie si o rezervam. In grasimea ramasa vom colora putin carnea de pui si lasam cateva minute, adaugam ceapa.

Amestecam, varsam cola deasupra si cu ajutorul unei linguri de lemn incercam sa razuim ca sa dizolvam in cola sucurile ramase pe fundul tigaii. Saram, piperam si dam la fiert acoperit pana ce carnita e fiarta. Dam capacul la o parte si lasam sa se reduca sosul pana devine gros.

Servim alaturi de o garnitura care va place, orez, cartofi prajiti, legume.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Rulada de Biscuiti (de Post)
5
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Parteneri
Mancare de linte
Bucataras.RO

Mancare de linte

O mancare sanatoasa, perfecta pentru dieta sau ca garnitura. Cu siguranta o s-o mai fac. Sper sa o incercati si voi. :)...

Mancare de linte
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola