Tocam carnea foarte fin, taiam ceapa, usturoiul si ardeiul iute marunt.
Inmuiem painea in supa calduta de vita sau in apa.
Amestecam carnea cu painea si legumele.
Formam chiftelele asezand in mijlocul lor cate o bucatica sau doua de mozzarella taiata in cuburi.
Trecem chiftele prin faina si apoi prin cele doua oua batute. Frigem in baie de ulei.
Servim ca aperitiv, langa salata sau ca fel principal cu piure sau orez alaturi.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorToamna cea bogata ne-a adus multe fructe in panere ... vorba poeziei. Nu ne-a ramas decat sa le amestecam intr-o...
Desert placinta dulce de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii