Se prajeste numai 1-2 minute kaiserul taiat in felii mai mici, cat sa prinda uleiul gust de afumatura. Apoi se scoate pe un servet si se pastreaza pt. cand e ciorba gata.
Se pun in cratita, in acelasi ulei, prazul si morcovul, iar cand s-a muiat prazul putin se adauga si cartofii si pastarnacul. Se toarna peste legume supa de pui si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana s-au fiert legumele f. bine. Se ia jumatate din ciorba si se pune in robotelul de bucatarie/ blender si se face piure, apoi se toarna la loc in cratita impreuna cu smantana dulce si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune sare si piper dupa gust (la mine nu a mai fost nevoie de sare ca era supa de pui sarata, si la fel si daca folosesti cuburile Knorr), leusteanul proaspat si cimbrul uscat.
Kaiserul se toaca marunt si se prajeste intr-o tigaie pana este putin crocant. Se serveste ciorba cu feliutele de afumatura si cu frunze de leustean proaspat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSunt cele mai bune sarmale ever....
Sarmale cu ciuperci de postEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii