Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta

Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole uscata, de obicei fasole alba sau rosie, fiarta incet intr-un ceaun mare, impreuna cu diverse ingrediente care pot include ceapa, usturoi, morcovi, rosii, ardei, sau chiar carne de porc sau afumata pentru a adauga mai multa savoare. Condimentele precum cimbru, patrunjelul si frunzele de dafin sunt adesea folosite pentru a imbogăti aroma. Fasolea la ceaun este adesea servita alaturi de mamaliga sau paine proaspata si este o mancare reconfortanta, perfecta pentru a fi savurata intr-o zi rece de toamna sau iarna, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 1/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 2/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 3/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 4/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 5/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 6/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 7/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 8/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 9/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 10/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 11/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 12/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 13/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 14/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 15/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 16/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 17/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 18/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 19/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 20/21
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Foto 21/21
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu Mere
1
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Penne rigate cu praz, ciuperci si spanac
2
Paste

Penne rigate cu praz, ciuperci si spanac

Penne rigate cu praz, ciuperci si spanac
Cheesecake cu afine - cremos si racoritor
5
Dulciuri

Cheesecake cu afine - cremos si racoritor

Cheesecake-ul cu afine este o imbinare minunata intre cremozitatea fina branzei de vaci si prospețimea zemoasa a afinelor.

Cheesecake cu afine - cremos si racoritor
Parteneri
Cornuri de Bratislava (Pozsonyi Kifli)
Bucataras.RO

Cornuri de Bratislava (Pozsonyi Kifli)

Inspiratie: http://retetepapabun.ro/cornuri-de-bratislava-pozsonyi-kifli/...

Cornuri de Bratislava (Pozsonyi Kifli)
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri