Penne rigate cu praz, ciuperci si spanac

Postat pe: 14-04-2016
(0)

Ingrediente

2-3 linguri de ulei de masline
100 g praz
120 g ciuperci champignon
sare
200 ml smantana pentru gatit
100 ml apa
30 g frunze de spanac
1/3 lingurita de nucsoara
putin piper negru macinat
150 g penne rigate + sare + apa pentru fierberea acestora (1 - 1,5 l)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Prazul se spala si se taie rondele.

Ciupercile se spala si se taie felii subtiri.

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, apoi se adauga prazul, ciupercile si putina sare si se acopera tigaia cu un capac, lasand-o la foc pana cand scade apa lasata de ciuperci.

Frunzelor de spanac li se indeparteaza nervura groasa, apoi se spala si se rup.

Peste praz si ciuperci se adauga smantana pentru gatit, apa, spanacul, nucsoara si piperul si se amesteca, apoi se lasa in continuare la foc, fara a mai pune capacul tigaii, pana cand scade apa.

Pennele se fierb in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se clatesc sub jet de apa calda, apoi se servesc impreuna cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Penne rigate cu praz, ciuperci si spanac" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Penne rigate cu praz, ciuperci si spanac