Se pun apa si sarea la foc intr-o cratita si cand dau in clcote se adauga pastele si se fierb conform timpului indicat pe ambalaj.
Intre timp, se curata cartofii de coaja si se taie cubulete.
Ceapa se taie fideluta, se pune intr-un castron si se freaca cu sare.
Se scot samburii maslinelor, apoi acestea se taie feliute.
Cand pastele s-au fiert se clatesc cu apa rece intr-o sita.
Cartofii, ceapa si maslinele se pun intr-un castron, se adauga sarea, otetul si uleiul si se amesteca, apoi se amesteca si cu pastele. Se transfera salata in castronul pentru servire, se curata oul fiert de coaja, apoi se feliaza si se aseaza peste salata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii