Amestecati mustarul cu 1 praf de sare, 1 lingura de otet balsamic si piperul proaspat macinat, intr-un bol. Adaugati uleiul de masline si omogenizati prin batere cu o furculita. Dati deoparte.
Separat, puneti intr-o salatiera varza tocata fin si stafidele, stropiti cu restul de otet balsamic, amestecati si dati deoparte.
Taiati in sferturi, cu coaja cu tot, marul spalat si sters. Indepartati casuta cu seminte si taiati in felii foarte subtiri. Stropiti imediat cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea. Pastrati cateva felii pentru ornat.
Inainte de servire, puneti in salatiera cubuletele de branza / cascaval, ½ din cantitatea de susan, feliile de mar si amestecati. Potriviti gustul de sare si piper.
Decorati salata cu cateva felii de mar si presarati deasupra restul de susan prajit.
Serviti imediat.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii