Fierbeti ouale 10-11 minute apoi lasati sa se raceasca. Puneti cartofii la fiert (in coaja) cu putina sare pana cand o furculita intra cu usurinta dar sa fie putin fermi (sa isi mentina forma cand ii taiati).
Curatati ouale fierte. Intr-un bol puneti un galbenus de ou fiert, galbenusul de ou crud, Dijon, asezonare (puneti cat credeti ca e deajuns pentru toata salata) si enibahar.
Cu o spatula amestecati astfel zdrobind galbenusul fiert apoi continuati in timp ce turnati cate putin ulei de masline (amestecati doar intr-o parte pentru ca acesta sa nu se \'taie\'). Cand maioneza este emulsificata lasati deoparte.
Razaliti restul de oua fierte si puneti-le intr-un bol cu diametru mare impreuna cu varza, cepele, mirodeniile, morcovul, varza si castravetii. Curatati cartofii de coaja apoi taiati-i in cuburi sau dupa plac.
Adaugati peste celelalte ingrediente, turnati maioneza si sucul de limeta. Amestecati totul cu grija apoi portionati.
Imi place aceasta salata servita atat simplu ca meniul principal cat si ca o garnitura.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii