Carnea de vita se spala si se pune la fiert cu citeva boabe de piper, putina sare si doua frunze dafin. Dupa ce s-a racit bine se taie marunt cu cutitul. Cartofii se spala si se pun la fiert intregi. Dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie marunt cu cutitul.
Ceapa rosie, ardeiul gras si catravetii deasemena se taie marunt cu cutitul. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se toarna deasupra sosul format din maioneza, ketchup, sare, piper si boia. Se amesteca bine cu o lingura si se lasa la frigider pentru 30 de minute.
Se decoreaza cu frunze de patrunjel sau frunze de salata verde.
Sugestie: Se poate decora si cu oua fierte, taiate feliute sau rondele.
pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPfff, și preparatul acesta mă bântuie de multă vreme! Am vizionat și un film dedicat preparării ramen-ulu! ;) Noh,...
Ramen a la PanacrisIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii