Se aseaza cele 2 felii de paine, parizerul se face rulouri si se prinde cu o scobitoare, la fel cele 2 felii de salam de sibiu din care se face palaria una se ruleaza iar cealalta se pune pe post de suport de palarie, cascavalul se taie cubulete mici ca sa arate ca miste dinti, se pune putin marar ca sa para ca mustata si par si se pun doua masline verzi pe post de ochi. Se aseaza pe o felie de salata verde. Am atasat 2 tipuri de aranjamente.
Pofta buna
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii