*Eu folosesc crema cu roscove si alune bio
** Bomboanele le puteti marunti sau le puteti pastra asa, adaugand cate una in fiecare portie (atunci vetu avea nevoie de 3 bucati).
Amestecati toata nebunia asta delicioasa intr-un bol, eventual adaugand muesli sau crunchies sau stafide. Inainte de a turna in tava, nu uitati de lichiorul de cafea (2 linguri) sau puteti pune niste esenta de vanilie sau custard englezesc:)
Puneti compozitia in forme de silicon sau daca nu aveti, intr-o tava, apoi bagati la cuptor 30 min sau putin mai mult. Nu uitati sa verificati din cand in cand daca prajitura voastra Superchoc este gata!!
Nu uitati ca aceasta este o reteta inventata de mine pt o petrecereiar invitatilor chiar le-a placut.
La fina. o puteti glazura cu un sos de ciocolata neagra topita in putin unt slab, cu miere sau zahar brun.
Puteti presara niste bucati de biscuite pe care l-ati folosit si in compozitie.
Pofta buna si lasati-mi pareri in legatura cu gustul prajiturii Superchoc by me:) ;)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor O bunătate este această tartă.Imi plac foarte mult perele,iar cele poşate în vin roşu sunt delicioase,...
Tarta cu pere posate in vin rosuIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii