Se face un aluat din ingredientele mentionate.Se imparte in 4.
Din fiecare bucata se intinde o foaie de marimea unei farfurii.Se unge cu grasime. Se suprapun cele 4 foi. Ultima se unge cu untura pe deasupra, doar o jumatate. Se pliaza partea neunsa peste cea unsa. Vor fi 8 foi lipite cu grasime. Se lasa la rece 1 ora.
Se intinde o foaie dgroasa de 0,5 cm si se taie patrate de 8 cm. Se pune branza cu o lingurita pe fiecare patrat. Se inchid lipind marginile. Se prajesc in untura incinsa. Se scot pe o sita sau pe hartie de bucatarie.
Sunt delicioase la bere sau vin fiert.
Sa nu va sperie timpul de lucru: 2 ore includ si ora de odihna a aluatului, in care se poate face altceva.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii