Se pune faina intr-un castron se adauga drojdia dizolvata in apa se amesteca un pic dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut 2 ore acoperit cu folie de plastic.
Cand a crescut se imparte in 12 bucati care se intind si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au prajit se pun pe hartie sa se scurga de ulei.
Umplutura se pregateste in acest mod: se curata brocoli si se oparesc un pic in apa fierbinte cu sare, se scurg si pun intr-o farfurie. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei, catelul de usturoi zdrobit un pic si bucatele de carnat fara piele. Se prajeste un pic carnatul si se adauga brocoli. Se mai coc 5 minute impreuna si se pune sare.
Cand pizzetele sunt gata se pune deasupra condimentul cu brocoli, feliute de rosii si feliute de cascaval. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 200 grade pt 5 min.
Sunt delicioase.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorOare e cineva care nu a mancat macaroane/paste cu tot felul de tocanite cu carne? Eu zic ca nu sau cel putin nu cei din...
Snitele de vitel in sos de ceapaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii