Am facut un aluat de pizza cu faina, sare, drojdie, zahar, ulei de masline, apa, l-am lasat la dospit.
Am pregatit:
1.brinza asiago+ rosii felii + busuioc pentru una din ele
2.brinza de capra+ curcan+ arugula+busuioc+coriandru+cranberrry+ ceapa caramelizata+ citeva felii de rosii+ masline pentru alte doua
3. gorgonzola+ ceapa caramelizata+ arugula+ bucuioc+ coriandru+brinza asiago+ rosii+ masline
Dupa dospire, le-am intins cu mina, am presarat malai pe tavile incalzite la 230C, le-am pus pe tava fierbinte, am adaugat compozitia pe aluat, am presarat ulei de masline, sare ( mai putina pe cea cu gorgonzola care este sarata) , piper, si la cuptor 20 minute!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCiorba asta m-a uns pe suflet.A iesit o bunatate.
Ciorba de legume cu kaizer si tarhonEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii