Pan Bauletto (Paine in Tava)

Postat pe: 05-06-2013
(0)

Ingrediente

500 g faina
150 ml apa
100 ml lapte
12 g drojdie
40 ml ulei
1 lingurita miere
2 lingurite sare

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in laptele si apa caldute. Se pune faina intr-un castron se face o gaura in mijloc se adauga compozitia cu laptele, mierea se amesteca dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta bine si se lasa 2 ore la crescut.

Dupa ce a crescut se intinde ca si cozonacul si se ruleaza.

Se tapeteaza o tava de cozonac de 30 cm. cu hartie de copt si se pune painea inauntru se mai lasa la crescut 1 ora. Se unge cu lapte si se coace la 170 grade pt. 35 min.

Dupa ce e gata se scoate din cuptor se unge din nou cu lapte si se acopera cu un prosop ud se lasa acoperit pana s-a racit.

Este o paine care se poate manca cu mezeluri sau nutella, gemuri si simpla e foarte buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pan Bauletto (Paine in Tava)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pan Bauletto (Paine in Tava)