Paine cu Aluat Neframantat

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

470 g faina
360 g apa
10 g sare
3 g drojdie proaspata

Mod de preparare

Se amesteca toate si se obtine un aluat moale si lipicios, se acopera cu pelicola si se lasa sa creasca pt. 12-18 ore la o temp de 20 grade.

Dupa ce a trecut acest timp se rastoarna aluatul cu ajutorul unei spatule pe o planseta cu mai multa faina sa nu se lipeasca, cu mainile cu un pic de faina i se da forma rotunda, se lasa asa pe un prosop curat si presarat cu faina, deasupra aluatului se presara faina si se acopera cu un alt prosop, timp de 2 ore.

Se incalzeste cuptorul la 230 grade, se introduce in cuptor un vas, (din ceramica ar fi bun), cu capac sa se incalzeasca. Se rastoarna aluatul in cratita calda, cu ajutorul prosopului si se acopera imediat si se baga la cutor, se lasa acoperit cu capacul pt o jumatate de ora apoi se ia capacul si se mai lasa sa se rumeneasca.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paine cu Aluat Neframantat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

robert55
•  06.12.2015 05:50:24

Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect Info la adresa de email: robertionita55@gmail.com

xanora
•  27.02.2013 15:35:28

Am salvat reteta, iti dau votul dupa ce o incerc, sa am 20º in casa :D De aratat, ufff arata de milioane!!!!

ucyany
•  17.03.2009 20:11:47

ucyany_italy2008 Bravo si eu sunt inebunita dupa painea de casa de fapt eu mananc numai paine de casa.

adina_83
•  16.03.2009 17:17:52

Felicitari!Sunt innebunita dupa painea de casa.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paine cu Aluat Neframantat