- Se pregatesc bucatile de aluat (daca este necesar taiati aluatul dupa dimensiunea dorita).
- Cantitatea totala de branza pregatita se imparte in noua parti. Pe fiecare bucata de aluat se aseaza in partea centrala a acestuia branza rasa marunt pe razatoare si se presara apoi frunze de marar maruntit.
- Peste fiecare bucata de aluat se aseaza o alta bucata de aluat de aceeasi dimensiune.
- Se bate oul cu o furculita intr-un bol mic. Se pensuleaza suprafata aluatului cu ou, folosind o pensula pentru patiserie.
- Se preseaza laturile celor doua patrate de aluat de jur imprejur cu ajutorul unei furculite.
- Se pensuleaza din nou suprafata aluatului cu ou batut.
- Se presara la suprafata branza rasa si /sau marar maruntit.
- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Se incalzeste cuptorul la 200 grade c.
- Se coc in cuptorul incalzit timp de aproximativ 20 de minute.
Ingredientele mentionate sunt pentru 9 pachetele cu branza si marar.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii