Pachetele cu Branza si Marar

Postat pe: 18-06-2012
(0)

Ingrediente

18 bucati aluat foietaj, taiate dupa forma unui patrat cu latura de aproximativ 12 cm
8 linguri cu branza telemea de oaie rasa marunt pe razatoare
2 lingurite cu frunze de marar maruntite
1 ou

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
- Se pregatesc bucatile de aluat (daca este necesar taiati aluatul dupa dimensiunea dorita).
- Cantitatea totala de branza pregatita se imparte in noua parti. Pe fiecare bucata de aluat se aseaza in partea centrala a acestuia branza rasa marunt pe razatoare si se presara apoi frunze de marar maruntit.

- Peste fiecare bucata de aluat se aseaza o alta bucata de aluat de aceeasi dimensiune.
- Se bate oul cu o furculita intr-un bol mic. Se pensuleaza suprafata aluatului cu ou, folosind o pensula pentru patiserie.

- Se preseaza laturile celor doua patrate de aluat de jur imprejur cu ajutorul unei furculite.
- Se pensuleaza din nou suprafata aluatului cu ou batut.
- Se presara la suprafata branza rasa si /sau marar maruntit.

- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Se incalzeste cuptorul la 200 grade c.
- Se coc in cuptorul incalzit timp de aproximativ 20 de minute.
Ingredientele mentionate sunt pentru 9 pachetele cu branza si marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pachetele cu Branza si Marar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pachetele cu Branza si Marar
Cookie Settings