Se pune faina intr-un castron peste care se adauga cartofii fierti facuti pireu, ouale batute, parmezanul ras, untul moale si laptele cu zaharul in care se topeste drojdia. Se incorporeaza bine ingredientele si se adauga sarea.
Se framanta bine si se lasa la crescut 1 ora, dupa ce a crescut se imparte aluatul in 32 bucati, in fiecare bucata intinsa cu mana se pune un pic de branza, salam ce va place se inchide in forma de biluta si se da deoparte procedam la fel pana umplem toate bilutele.
Dupa care se pune hartie de copt in doua tavi de 28 cm si se aseaza bilutele, se lasa din nou la crescut 1 ora dupa care se ung cu ou si se coc la 180 grade pt 40 min pana devin aurii deasupra.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaFacand un inventar prin frigider, mi-a venit ideea acestei placinte care a iesit excelenta. Este buna de pus atat la pachet...
Placinta sarataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii