Cornuri cu branza si cascaval

Postat pe: 15-11-2015
(0)

Ingrediente

Ingrediente aluat:
3 lingurite cu drojdie uscata
1 cana cu apa calda
1 lingurita cu zahar
50 ml ulei de masline
2 1/2-3 cani cu faina
1 lingurita cu sare
Umplutura:
100 gr telemea
2-3 linguri cu smantana
100 gr cascaval
1 ou

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Dizolvam drojdia in putina apa calduta,adaugam zaharul si lasam sa se odihneasca circa 5 minute,pana isi dubleaza volumul.Punem intr-un vas faina si facem o gropita la mijloc. Adaugam uleiul,sarea, restul de apa calda si drojdia crescuta.Framantam pana cand obtinem un aluat elastic.Lasam sa se odihneasca cateva minute, apoi intindem aluatul intr-o foaie subtire.Intre timp pregatim umplutura.Amestecam branza cu smantana,pana se omogenizeaza bine.Taiem din aluat patratele cu latura de aproximativ 10 cm.Punem o lingurita de branza la unul din colturi.Unim cele doua colturi laterale deasupra si rulam.Lasam 10-15 minute sa creasca,apoi ungem cornurile cu ou batut si presaram cascaval ras,mac,susan, etc.Dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc frumos deasupra.Le putem servi simple sau alaturi de o cana cu lapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cornuri cu branza si cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cornuri cu branza si cascaval
Cookie Settings