Clătite pufoase reţetă. Intr-un bol cerneti faina, praful de copt, sarea si zaharul. Pregatiti un tel la indemana apoi adaugati oul, laptele si untul (acesta sa fie ultimul). Sa fiti rapizi cu telul deoarece untul incepe sa se solidifieze din cauza laptelui.
De asemenea amestecati toate ingredientele deodata. Aceasta previne cocolasele. Lasati apoi sa stea 5 minute. Intr-o tigaie de teflon preincalzita la foc mediu turnati 1/4 cana pentru fiecare clatita. Se pot face si cu 1/2 de cana daca le vreti mai mari. Cand apar bule de aer in mijlocul unei clatite atunci le intoarceti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Serviti cu sirop de artar (maple syrup) sau miere.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii