Se pune crema de alune pe biscuit iar deasupra se lipeste un alt biscuit.Crema se pune ceva mai mult la capete, asa se vor lipi bine.
Dupa aceea se dau prin cafea solubila,preparata cu lapte sau apa, fara zahar. In cafea se pot inmuia de doua ori , pe fiecare parte.
La sfarsit nu vor rezulta mult insiropati, doar putin moi. Dupa aceea se dau prin nuca de cocos rasa. Se lasa maxim 1 ora , asa devin putin moi iar apoi se pot manca.
Biscuitii PAVESINI, sunt bisciuiti asemanatori cu piscoturile, mai subtiri , uscati si spongiosi. Se pot inlocui cu alte marci de biscuiti , important ca vor prezenta aceste caracteristici.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii