Intr-un castron mare, vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
Intre timp, vom felia toate ingredientele pentru topping: sunca, ciupercile si maslinele.
Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra vom presara toppingul. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare, timp de 10-12 minute.
Cand este gata, se feliaza si se serveste alaturi de o bere rece!!!
O negresa cremoasa si cu un gust deosebit
Negresa cu crema de branza si merisoareO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii