Se pun apa si sarea la fiert intr-o oala si cand clocotesc se adauga pastele, lasandu-le sa fiarba conform timpului de pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac.
Intr-o craticioara se pun ciupercile, uleiul, apa si putina sare. Carnatul se taie bucatele si se pune in craticioara dupa ce a scazut aproape toata apa.
Rosiile si sucul se dau prin robot pentru a obtine suc de rosii, apoi acesta se pune in craticioara dupa ce carnatii s-au calit putin. Se adauga boiaua de ardei si ierburile aromatice uscate, se amesteca si se tine craticioara la foc pana cand scade sosul.
Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste peste compozitia din craticioara, dupa ce s-a racorit putin.
Pastele se clatesc cu apa calda si se scurg intr-o sita. Se aseaza pe o farfurie, se adauga compozitia din craticioara si pe deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSosul de visine este un sos care aparent pare sa fie dedicat deserturilor, insa daca vreti sa pregatiti un meniu special,...
Sos de visine pentru friptura (Reteta Video)• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii