Se pun pastele la foc in apa cu sare. In timpul asta separat intr-o tigaie cu peretii mai inalti, se pune uleiul si bucatelele de pui si se prajesc.
Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, sosul pesto, se amesteca si se toarna frisca nebatuta. Se amesteca pe foc pentru unminut, se adauga permezanul si mozzarella, se mai amesteca putin pana branza s-a topit, se adauga rosiile felii sau taiate in patru si se toarna sosul obtinul peste pasteel deja fierte si scurse de apa.
Se serveste un pahar de vin rosu langa ele
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii