Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, dupa care se adauga ceapa, taiata marunt. Se lasa la prajit pt 1 minut, dupa care se adauga pancetta. Se lasa la calit pt 2-3 minute, dupa care se adauga, zucchina taiata cubulete.
Dupa 1 minut se adauga morcovul taiat. Iar la sfarsit, adaugam tija de sedano, taiata marunt. Adaugam apa cat sa le cuprinda, potrivim de sare, piper si punem foile de dafin. Lasam la fiert pana cand scade apa, iar legumele sunt moi.
Pastele fusilli le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, iar cand sunt fierte le punem peste legume. Cand amestecam pastele cu legumele, acestea din urma, trebuiesc sa fie moi, iar apa sa fii secat, ramanand in urma putin sos, care e de altfel si foarte gustos.
Cand le servim, punem din abundenta formaggio.
Pofta mare!
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunEste o poveste, da stiu, dar si aceasta reteta are povestea ei. In preajma sarbatorilor de iarna fara sa vreau ma gandesc la...
Alba ca zapada-Dulciurile copilariei• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii