Fierbem sparanghelul in apa cu sare, apoi il taiem bucatele. Intr-o tigaie , punem uleiul si ceapa tocata marunt, amestecam putin pana cand incepe ceapa sa se rumeneasca, imediat adaugam sparanghelul si branza, amestecam . Apoi adaugam putina apa in care au fiert pastele . Se poate folosi chiar si apa in care a fiert sparanghelul. Lasam sa fiarba cam 5 minute , apoi adaugam imediat pastele fierte , amestecand bine, circa 1 minut, apoi servim imediat. Putem servi deasupra , daca ne place, cu parmigiano ras si piper .
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosReteta preluata de la Mihaela (mihaelapd.blogspot.ro), un fel de macarons fara picioruse!:)
Bezele cu migdaleReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii