- varsam nautul din conserva si il clatim foarte bine, apoi il punem la fiert impreuna cu prazul tocat (inclusiv frunzele verzi) in apa cu sare
- fierbem nautul si prazul foarte bine pina cind prazul este foarte moale si nautul aproape se sfarima
- separat fierbem pastele in apa cu sare, cit scrie pe pachet
- scurgem nautul si prazul fiert si adaugam putina sare, mixam bine cu mixerul vertical pina obtinem o crema
- adaugam in crema de naut uleiul, amestecam bine si daca este nevoie (nu este prea cremoasa mai adaugam cu lingura apa in care au fiert pastele)
- scurgem pastele si le amestecam cu crema de naut si praz
Servim cu putin piper macinat proaspat si cu sau fara brinza pecorino rasa, dupa gust.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaDupă cum știți deja mulți dintre voi, nu prea sunt prietenă cu borșul sau acreala, dar asta nu mă împiedică să...
Ciorba/supa din carne de iedReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii