Punem o oala de apa cu un praf de sare pe foc.
Cand clocoteste, dam drumul pastelor si le lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le scurgem.
Intr-un vas amestecam branza de vaci cu crema de branza, 3 oua, sare si piper dupa gust.
Ceapa verde o spalam, o curatam si o taiem rondele, mararul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Toata verdeata o incorporam in compozitia de branza, apoi punem pastele si invartim bine.
Ungem un vas de ceramica cu putin ulei (eu am folosit unul rotund cu diametrul de 22 cm), il tapetam cu hartie de copt si turnam toata compozitia obtinuta in vas.
Cele 2 oua ramase le mixam spuma cu un praf de sare, apoi cu smantana.
Acest amestec il turnam deasupra pastelor.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana vor prinde o crusta aurie.
Cand sunt gata, le scoatem sa se racoreasca si servim!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii