Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand dau in clocote se pun pastele, fierbandu-se conform indicatiilor de pe pachet, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac.
Se unge o tigaie cu ulei de masline si se prajesc cei doi catei de usturoi curatati de foi, apoi se scot.
Ardeiul iute se curata de seminte si se spala, se prajeste in ulei, apoi se scoate.
Tonul se scurge de uleiul din conserva si se pune in tigaie. Dupa ce s-a prajit se adauga rosiile cuburi. Cand scade sosul se pun pastele in tigaie cu ajutorul unei palete pentru spuma pentru a se scurge din apa si jumatate din patrunjelul spalat si tocat. Se potrivesc de sare si se adauga zaharul (doar daca sosul este acrisor). Se mai tin circa un minut pe foc. Se pun pe o farfurie si pe deasupra se presara restul de patrunjel.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii