Taiem citeva ridichi mici, si adaugam peste Mascarpone, la fel facem cu citeva felii de somon, mai punem si zeama de lamiie. Adaugam ceapa tocata fin, sare piper, patrunjel eventual (coriandru). Punem pasta pe bucatele de piinica, tartine sau altceva de acest gen.
Ornam farfuria cu salata, si punem alaturi rondele de ridiche si ardei iute pentru cei care vor mai iute sau carora le place " hot".
Puteti incerca variatiuni ......
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii