Ingrediente

1kg macrou
2 morcovi
300g telina radacina
3 cepe
1 pahar vin alb(200ml)
piper boabe, foi dafin
ulei
2-3 linguri bulion
lamaie, verdeata, condimente pentru peste

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Pestele se curata , se spala si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.

Ceapa taiata fideluta ,morcovul taiat rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc , se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se fierb toate cam 10 min.

Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie.


Este o mancare usoara ,iar combinatia legumelor cu pestele aduce un gust intens.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Macrou la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ip09
•  28.12.2010 13:58:31

Am încercat reţeta aceasta ieri şi a fost surprinzător de bună! Mulţumesc!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Macrou la cuptor