Macrou la cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1kg macrou
2 morcovi
300g telina radacina
3 cepe
1 pahar vin alb(200ml)
piper boabe, foi dafin
ulei
2-3 linguri bulion
lamaie, verdeata, condimente pentru peste

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Pestele se curata , se spala si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.

Ceapa taiata fideluta ,morcovul taiat rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc , se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se fierb toate cam 10 min.

Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie.


Este o mancare usoara ,iar combinatia legumelor cu pestele aduce un gust intens.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Macrou la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ip09
•  28.12.2010 13:58:31

Am încercat reţeta aceasta ieri şi a fost surprinzător de bună! Mulţumesc!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Macrou la cuptor