Se taie ghimbirul rondele nu foarte subtiri, usturoiul la fel. Se calesc in tigaie la foc mic pana capata putina culoare.
Se adauga cotletele de rechin, mierea si vinul alb.
Lasam sa se faca la foc mic intorcand din cand in cand feliile pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Atentie sunt destul de fragede. Daca scade lichidul si inca nu s-a rumenit putem adauga putina apa.
La sfarsit se potriveste de sare.
Se serveste cu sos de soia sau garnitura de orez
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii