Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si 6 de apa si adugam ceapa tocata marunt. Calim ceapa aproximativ un sfert de ora. Intre timp decojim rosiile (le tinem cateva secunde in apa care clocoteste pentru a le putea indeparta pielita imediat) si le taiem cubulete. Adaugam rosiile in tigaie si le lasam la foc mic sa se "topeasca".
Cand compozitia a devenit aproape omogena (dureaza cca 30-40 min) adaugam cele doua oua amestecand continuu pana la intarirea acestora.
Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa la racit. Se serveste ca aperitiv cald sau rece.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAstazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii