Vanata se cresteaza pe lung incepand de la varf spre codita, fara a taia pana jos, sa obtinem un evantai.
Uleiul cu oregano se face pasta in blender, sau il striviti cu chestia aia pisat usturoi...ce aveti la indemana
Se sareaza feliile de vanata pe ambele fete, se ung apoi cu uleiul aromat cu oregano.
Se presara apoi parmezan(cat mai mult, eu am avut doar un pic, as mai fi pus)
Se insereaza apoi cate 2 felii de rosii intre crestaturi
Se mai unge cu restul de ulei vanata pe dinafara si mai presarati parmezan daca vreti.
Se pune in tava de copt. se da la cuptor 45 min la 200C.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii