Spalam bine vanata, o taiem felii si punem sare pe ele.
Coacem vinetele la gratar sau in tava antiaderenta.
Separat facem in mojar un sos din usturoi, patrunjelul taiat marunt si busuiocul la fel, sare.
Pisam bine si frecam cu ulei la urma adaugam un pic apa (cum va place mai subtire sau mai gros) puteti pune smantana, dar eu am uitat.
Dupa intr-un vas asezam un strat vinete si peste punem din sos cateva lingurite, adaugam peste acestea branza rasa; la urma un alt strat de vinete, restul de sos, branza.
In sosul de mai sus se poate pune si o rosie data pe razatoare. Dam la frigider si servim ca, garnitura sau aperitiv.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii