Tocanita de Bureti Iuti (iutari)

Postat pe: 12-09-2010
(2)

Ingrediente

500 g bureti iuti (iutari) curatati de codite
lamelele roz de sub palarie si pielita de pe exterior (pielita se da jos cu ajutorul unui cutit, prin razuire) Eu am folosit bureti opariti, pregatiti deja pentru iarna
7 fire de ceapa verde (eu am folosit doar frunzele pentru ca era putin mai mare)
o legatura patrunjel
o legatura marar
13 linguri de ulei
sare si delikat dupa gust

Mod de preparare

Dupa ce au fost curatati foarte bine bureti, acestia se taie cubulete mici si se calesc in ulei, la foc mic, pana ce devin mai inchisi la culoare.

Intre timp tocam ceapa, patrunjelul si mararul marunt. Cand buretii incep sa se inchida la culoare se adauga ceapa si se lasa din nou la foc mic, aproximativ 10 minute, pana ce aceasta se caleste putin.

Dupa ce ceapa s-a calit, se adauga sare si delikat dupa gust. Se pune mararul si patrunjelul, se mai lasa cateva minute pe foc, pentru as prinde buretii gustul acestora, dupa care se opresc.

Se servesc calzi, ca garnitura sau simpli.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de Bureti Iuti (iutari)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

d_dana_a
•  17.06.2015 18:44:17

Ma bucur ca va placut ...

christyansen
•  15.06.2015 22:32:04

f buna bv bv bv bv bv

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de Bureti Iuti (iutari)