Spanacul se spala in mai multe ape, se curata de cotoare si apoi se pune la fiert in apa cu sare ptr cca. 10 minute. Se strecoara si cu un cutit se toaca marunt (se poate toca si cu masina de tocat sau robot). Se curata usturoiul si se piseaza.
Intr-un vas punem la incins 50 ml ulei, la care adaugam 2 linguri faina, si 2 catei usturoi pisat, apoi punem si spanacul tocat. Se amesteca totul bine si se adauga si 500 ml lapte, sare dupa gust si cei 2 catei de usturoi pisat ramas. Se lasa sa dea 2-3 clocote pana se ingroase putin.
Oul se prajeste pe un pic de ulei in asa fel incat galbenusul sa ramana moale. Se pune spanac pe farfurie, peste asezam oul prajit pe care il putem decora dupa placul fiecaruia.
Pofta Buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Picnicul bucatarasilor" Cine doreste o feliuta? Sau cine refuza o feliuta? Presimt ca acest cheesecake place cam...
Desert cheesecake cu capsuni fara coacereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii