Taiem ceapa si usturoiul marunt si o calim in apa si ulei. Adaugam si morcovii taiati rondele sau dupa placul fiecaruia si fierbem impreuna cu ceapa Inainte ca morcovul sa fie fert de tot, adaugam si dovlecelul taiat cubulete. Lasam pana se inmoaie. Daca este necesar punem si putina apa.
Separat fierbem pastele si le amestecam cu legumele innabusite si porumbul fiert. Reteta spune ca se amesteca totul cu smantana sau lapte, insa eu nu am mai facut acest lucru, deoarece mi s-a parut mai pe gustul nostru fara acest ingredient.
Inainte de servire se presara cu branza rasa.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustBiscuitii de casa sunt printre preferatii nostri. Serviti la micul dejun cu o ceasca de ceai sau de cafea, sau pentru...
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii