Taiem ceapa si usturoiul marunt si o calim in apa si ulei. Adaugam si morcovii taiati rondele sau dupa placul fiecaruia si fierbem impreuna cu ceapa Inainte ca morcovul sa fie fert de tot, adaugam si dovlecelul taiat cubulete. Lasam pana se inmoaie. Daca este necesar punem si putina apa.
Separat fierbem pastele si le amestecam cu legumele innabusite si porumbul fiert. Reteta spune ca se amesteca totul cu smantana sau lapte, insa eu nu am mai facut acest lucru, deoarece mi s-a parut mai pe gustul nostru fara acest ingredient.
Inainte de servire se presara cu branza rasa.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMie cand imi vin poftele, pai imi vin...asa ca m-am dus in piata am cumparat cartofi noi,aia cei mai mici si mai mici...
Ciorba de cartofi noi cu mararIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii