Se aleg urzicile si se spala in multe ape reci pana apa devine limpede fara urme de nisip. Intr-o oala punem cam 3 litri de apa si cand da in clocot adaugam urzicile le fierbem aproximativ 20 min. Dupa ce au fiert le scurgem si le tocam marunt iar zeama ramasa o pastram.
Calim o ceapa in putin ulei, punem urzicile o lingura de delikat si le lasam sa fiarba adaugand din cand in candzeama ramasa de la fierberea urzicilor. Punem orezul spalat si lasam sa fiarba. Daca zeama s-a terminat putem sa mai adaugam apa la fiert.
Aceasta mancare se poate manca calda dar si rece e foarte buna
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii