Va recomand o reteta rapida si gustoasa, din bame, o leguma putin utilizata in bucataria noastra desi are un important aport nutritiv si un gust specific.
Punem bamele la fiert intr-o oala cu apa (apa doar cat sa acopere bamele) si 2 lingurite de sare si le fierbem la temperatura medie timp de 15 de minute.
Taiem ceapa fideluta si usturoiul in bucatele mici si le punem la sotat (5-7 minute la tempesaruta medie) cu o ceasca de ulei (ideal este cel preset la rece.
Adaugam ardeii capia taiati ronele subtiri si continuam sotarea inca 5 minute.
Apoi adaugam morcovii rasi pe razatoarea fina si rosiile taiete bucati si mai sotam timp de 5 minute.
Turnam bamele cu zeama in care au fiert peste legumele sotate, adaugam patrunjelul si ccontinuam fierberea inca 5 minute.
Este o reteta rapida si gustoasa.
Va doresc Pofta Buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand fac rulada...mi-era cam teama la partea cu rulatul blatului in prosopul umed, dar a fost totul...
Desert rulada cu crema de vanilie si nuca de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii